Ce salariu are Cătălin Radu Tănase! Corespondentul Pro TV e unul din cei mai vechi angajați

Ce salariu are Cătălin Radu Tănase, cel mai cunoscut reporter din România. Jurnalistul a făcut istorie în televiziune, iar corespondențele sale din țările de război au rămas în amintirea românilor de pretutindeni.

Mulți ani ne-am lovit de curiozitatea „Ce salariu are Andreea Esca?”, ba chiar s-au făcut și bancuri pe seama celei mai logevive prezentatoare de știri din România. „Ea ştie salariul meu la zecimală. Eu despre al ei am o vagă bănuiala, dar nu vă zic nimic. Nu dau din casă…”, spunea Cătălin Radu Tănase acum câtiva ani.

Câți bani câștigă Cătălin Radu Tănase de la Pro TV

Ce salariu are Cătălin Radu Tănase! Corespondentul Pro TV e unul din cei mai vechi angajațiCe salariu are Cătălin Radu Tănase! Corespondentul Pro TV e unul din cei mai vechi angajați

Corespondentul de război, Cătălin Radu Tănase, este cel mai bine plătit reporter din țară. Acesta are un salariu mai mare decât Adelin Petrișor, reporterul special de la Antena 1. Vedeta Pro TV ar câștiga – nici mai mult nici mai puțin decât – 7.000 de euro pe lună.

„Nu îi ştiu salariul, chiar dacă mi l-o fi zis vreodată, dar pentru că nu mă interesează subiectul am uitat imediat. Ce s-ar schimba dacă l-aş şti?”, spunea Andreea Esca în urmă cu ceva timp.

Cătălin Radu Tănase, despre scena confruntării Rusia – Ucraina în Marea Azov

Conflict între Rusia și Ucraina în Marea AzovConflict între Rusia și Ucraina în Marea Azov

Corespondentul Știrile Pro TV, Cătălin Radu Tănase, a vorbit despre situația periculoasă care se află la doi pași de granițele României. După ce marina rusă a deschis focuri de armă și a capturat trei vase ucrainene, situația a fost privită cu mare interes în toată lumea. Cele două țări s-au acuzat reciproc de încălcarea legislației internaționale, solicitând reuniunea de urgență a Consiliului de Securitate al ONU.

„Două vedete rapide şi un remorcher ucrainean au plecat din portul Odessa, de la Marea Neagră, să ajungă în Portul Mariupol. Au ocolit Crimeea ocupată de Rusia şi au ajuns în Strâmtoarea…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata