Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, la vizita oficială din Franța! Și-a păstrat un vechi obicei. FOTO

Carmen Iohannis a afişat mai multe ţinute la vizita oficială din Franţa, acolo unde l-a însoţit pe preşedintele României, Klaus Iohannis. Soţia şefului statului s-a fotografiat alături de familia Macron şi a zâmbit cu fiecare ocazie, la fiecare şedinţă foto realizată la Paris.

Toate ţinutele pe care soţia lui Klaus Iohannis le-a purtat la Paris au fost semnate de designerul Andreea Tincu, din Iaşi. Carmen Iohannis a purtat un pardesiu de culoare albă, scurt, până deasupra genunchilor, precum şi o rochie albastră, de aceleaşi dimensiuni, păstrându-şi astfel vechiul obicei privind dimensiunile ţinutelor.

Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, la vizita oficială din Franța

Mai multe detalii despre cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în timpul vizitei din Paris ne-a oferit chiar creatoarea hainelor, Andreea Tincu: „Pardesiu din cashmire ivory şi rochie din stofa de matase, ambele din colecţia Andrea Tincu toamna iarna 2019! La Ambasada României din Paris, doamna Carmen Iohannis a purtat o rochie gri perlat din brocart”, a declarat desginerul pentru ŞTIRI MONDENE.

Carmen Iohannis alături de Brigitte Macron, în timpul vizitei din Franţa

Klaus Iohannis a lipsit de la Catedrală

„Alături de Președintele Emmanuel Macron, am reînnoit Parteneriatul Strategic dintre țările noastre și am inaugurat Sezonul România – Franța, prin care celebrăm istoria și cultura noastră comune”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, alături de o fotografie cu familia Macron, de la Paris.

Carmen şi Klaus Iohannis, alături de Brigitte şi Emmanuel Macron în timpul vizitei din FranţaCarmen şi Klaus Iohannis, alături de Brigitte şi Emmanuel Macron

Klaus Iohannis a lipsit astfel de la evenimentul din finalul săptămânii trecute, sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului. Preşedintele României a declinat invitaţia primită şi a explicat că agenda europeană – întâlnirea din Franţa cu preşedintele Emmanuel Macron, nu îi permite acest lucru: „Preafericirea Voastră, Vă mulţumesc pentru…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata