Cel mai inedit mod prin care un român și-a cheltuit banii de la Loto 6/49

Loto 6/49 este speranța „ieșirii din foame” pentru milioane de români. Și ispita! Pentru că, nu?, știe toată lumea că „banii sunt ochiul dracului”. Iar milioanele venite peste noapte pot lua mințile oricui. Cu toate acestea, cele 6 numere norocoase din cele 49 aflate în sfera speranțelor la Loteria Română sunt așteptate cu sufletul la gură de două ori pe săptămână, joi și duminică, cum spuneam, de milioane de români. În ciuda șansei minime de a câștiga marele premiu de la categoria I, 1 la 13.983.816. Probabilitatea de a „împușca” cele „6 norocoase” este de 0,00000007%.

Iar o mare parte dintre cei care, totuși, au avut noroc cu carul și au câștigat, au risipit banii, dacă nu chiar mai rău, bogăția i-a băgat în mari belele cu legea. Gabriel Bobic (580.000 de dolari în 1995), Mădălin David (2,4 miliarde de lei vechi în 1999), Daniel Neculai Amariei (1,3 milioane de dolari în 2003), Mihai Cazacu (3,8 milioane de euro în 2008) sunt doar câteva exemple de mari câștigători cărora banii le-au distrus viața.

Cel mai inedit mod prin care un român și-a cheltuit banii de la Loto 6 din 49

Gheorghe Breabăn este un moldovean de 59 de ani din comuna Vicovu de Jos, judeţul Suceava. În febriarie 2004 a cîștigat 1,5 milioane de euro, un BMW seria 5 şi un apartament cu 3 camere în municipiul Bucureşti  la Loto 6/49. Avea doi copii și era șef de depozit la o firmă din comună, care comercializa materiale de construcție. De frica ghinionului și a necazurilor prin care auzise că au trecut atâția câștigători dinaintea lui, Gheorghe Breban a „băgat” banii într-o… biserică!

„Miliardarul” Gheorghe Breabăn a știut ce să facă în privința banilor câștigați la Loto 6/49: a ajutat comuna, la biserică și la școală„Miliardarul” Gheorghe Breabăn a știut ce să facă în privința banilor câștigați la Loto 6/49

Nu, nu i-a ascuns într-o biserică, i-a dat pentru construirea bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Vicovu de Jos. Nu pe toți, „numai” 100.000. De euro. Devenind astfel ctitor al lăcaşului de cult din…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata