Cele mai bune filme care se găsesc pe Netflix. Topul celor mai tari lungmetraje de urmărit pe platformă

Netflix pune la dispoziția iubitorilor de cinema cele mai noi seriale și filme, precum și producții mai vechi. Platforma online de streaming are o ofertă foarte tentantă de pelicule și producții premiate la nivel mondial de la comedie până la thriller. Totodată, pe Netflix poți viziona gratuit numeroase filme foarte cunoscute.

Top 10 cele mai bune filme de pe platforma de streaming Netflix

Platforma de streaming online Netflix oferă o gamă largă de filme care trebuie neapărat vizionate în timpul acestei vieți. Astăzi vă oferim un top al celor mai zece bune filme care pot fi vizionate gratuit pe Netflix.

1.The Dark Knight (2008)

Cavalerul negru este un film cu supereroi și spune povestea lui Batman, a locotonentului Jim Gordon și a procurorului Harvey Dent care au început împreună lupta împotriva crimei organizate din Gotham City. Cei trei devin ținta unui geniu al răului, Joker care dorește ca orașul să trăiască în anarhie.

2. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Stăpânul inelelor: Întorcerea Regelui este ultimul film din trilogia ”Stăpânul Inelelor” și prezintă povestea lui Gandalf care încearcă să mobilizeze forțele distruse din Gondor împotriva lui Sauron care a atacat capitala din Minas Tirith. Merită vizionate toate cele trei părți ale trilogiei.

3. Schindler’s List (1993)

Filmul este o mărturie a ororilor petrecute în timpul Holocaustului. Oskar Schindler este membru al partidului nazist și reușește să salveze viețile a peste 1.100 de evrei care erau chinuiți în lagărele războiului.

4. Inception (2010)

Dom Cobb este expert a explora mințile oamenilor și a obține informații prețioase din subconștientul acestora. Mintea oamenilor este vulnerabilă în timpul viselor. Dom Cobb devine un profesionist care ajunge într-un final să fie un fugar.

”Inception” îl are în rolul principal pe Leornardo DiCaprio și este ultimul film al lui Christopher Nolan. Sursa foto:…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata