Cele mai frumoase locuri din lume unde trebuie să mănânci măcar o dată

Când vine vorba de preparate culinare, fiecare individ are alte păreri și alte preferințe. Așa este și în cazul restaurantelor.

Ți-ai dorit vreodată să mănânci în întuneric total? Sau să iei cina în compania… leilor? Sau poate în compania girafelor? Sau poate ți-ai dorit să bei vinul din biberon. Tot ce trebuie să știi este că există în lume restaurante pe placul tuturor. Iar dacă nu ai idee încă despre ce este vorba, aruncă o privire la aceste locații de vis și vei vedea că bucătăria nu înseamnă numai mâncare. Bucătăria este artă, iar unele locuri unde poți mânca sunt adevărate temple.

Mai aproape de rai la Restaurantul „Grotta Palazzese”, Puglia, Italia 

Dacă ai impresia că ai văzut în viață restaurante frumoase, cu siguranță nu ai ajuns aici. Închide ochii… imaginează-te aici, într-o grotă boltită din calcar situată în mijlocul stâncii de pe coasta mediteraneeană din Puglia. Imaginează-ți cum stai așezat confortabil la o masă în acest restaurant superb, cu marea la picioare, în timp ce te bucuri de o atmosferă confortabilă și poate chiar romantică, dacă te afli în compania potrivită. Restaurantul din grotă îți creează senzația că ești pe o superbă navă de croazieră. Priveliștea este pe cât de frumoasă, pe atât de dramatică, așa că te poți bucura de mâncăruri delicioase și poți să asculți sunetul valurilor sub cupola naturală a grotei.

Ia prânzul cu o girafă, la „Giraffe Manor”, Langata, Kenya 

Aici poți încerca ceea ce cu siguranță nu ajungi să faci decât o singură dată în viață – să iei masa în compania girafelor. Pe lângă compania drăguță pe care ți-o pune restaurantul la dispoziție, încă din 1930, trebuie să știi că aici se află specii de girafe pe care de dispariție, care sunt foarte bine îngrijite și răsfățate.

Cina perfectă-în inima cascadei! Restaurantul „Cascada Labassin”, Resortul Villa Escudero, Filipine 

Aici

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata