Chimcomplex a admis la majorarea de capital, 4 investitori

91

Compania Chimcomplex a admis patru investitori la majorarea de capital, respectiv pe cei care au putut oferi cel puţin un milion de euro ca prime de emisiune de obligaţiuni, potrivit unui comunicat al companiei, remis, vineri, AGERPRES.

„Consiliul de Administraţie Chimcomplex a admis la majorarea de capital ofertanţii care au putut vărsa ca prime de emisiune de acţiuni cel puţin un milion de euro. În ultimele 6 săptămâni, Consiliul de Administraţie a purtat negocieri cu 64 de investitori ce au dorit să subscrie la operaţiunea de majorare de capital. Dintre aceştia au fost selectaţi doar 4 investitori pentru care Consiliul de Administraţie a aprobat emiterea unui număr de 6,1 milioane de noi acţiuni”, spun reprezentanţii companiei.

În prezent, interesul investitorilor a depăşit cu peste 2,4 ori numărul de acţiuni noi, emise pe piaţă, în cadrul acestei etape de majorare de capital.

În contextul colaborărilor, Consiliul de Administraţie Chimcomplex a recomandat celorlalţi 60 de investitori rămaşi neonoraţi, să participe la următoarea etapă de majorare de capital, ce se va deschide până la sfârşitul anului 2021.

Astfel, în data de  15 aprilie 2021, s-a încheiat cu succes prima etapa din strategia Chimcomplex de pregătire a listării pe Bursa de la Varşovia, în paralel cu cea de la Bucureşti.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner