Christina Aguilera a implinit varsta de 38 ani pe 18 decembrie


Christina Aguilera s-a nascut in State Island, New York, si a cochetaa cu muzica de mic copil, in special Star Stearch in 1990. Insa succesul a inceput sa-l cunoasca odata cu lansarea albumului de debut din 1999, care ii poarta numele.
Cu acest album a reusit sa intre in topul Bilboard al celor mai bune 100 de albume ale anului 2000. Piesele „Genie in A Bottle”, „What a Girl Wants” si „Come on Over” au fost extrase pe disc si au castigat primul loc in top Billboard Hot 100.
Urmatorul album a fost in limba spaniola, ‘Mi reflejo’, lansat in anul 2000, urmat de un album special de Craciun, ‘My kind of Christmas’, tot in acelasi ani, care a zdruncinat recordurile.
Christina Aguilera a implinit varsta de 38 ani

La doi ani diferenta a urmat albumul ‘Stripped’, care a socat pe toata lumea, Aguilera demonstrand un stil mult mai provocator si sexual.
A urmat ‘Back ti basics’ in 2006, unde iar a avut parte de o schimbare, de data aceasta mult mai retro, clasic. Albumul a cuprins piese soul jazz si blues.
Dupa acestea au urmat ‘Bionic’ in 2010, cu muzica muzica R&B, electropop si synthpop, insa nu a inregistrat prea mare succes. Dupa o pauza de 2 ani artista a revenit cu albumul ‘Lotus’, cu muzica electropop iar ultimul s-a numit Liberation si a fost lansat in acest an.
Pe langa cariera muzicala, Christina Aguilera a debutat si in cinematografie, cu productia ‘Burlesque’, in 2010, iar la 1 an distanta a devenit unul dintre juratii de la The Voice.
Aguilera isi foloseste faima si pentru a ajuta persoanele cu nevoi speciale, de aceea s-a implicat in actiuni caritabile prin sponsorizarea si sustinerea a diverse organizatii care lupta impotriva SIDA, cancerului si pentru drepturile femeilor, animalelor, copiilor si homosexualilor.

Articolul Christina Aguilera a implinit varsta de 38 ani pe 18 decembrie apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata