Cine e Beatrice Olaru, femeia care l-a învins pe Alin Andronic în finala Exatlon 2018. Prima reacţie

Alin Andronic şi Beatrice Olaru s-au luptat în marea finală, iar câştigătoarea a fost încununată Betty, la final. Emoţiile s-au risipit iar a doua ediţie a Exatlon şi-a aflat cuceritorul. În finala din 2018, au mai ajuns şi Iulian Pîtea și Corina Petruț, însă cei doi au fost eliminaţi înainte de ultima probă.

Beatrice Olaru are motto-ul: „Am venit aici ca să dovedesc că puterea unei femei poate fi nemărginită”. Are 29 de ani, a absovlvit Facultatea de Jurnalism şi ştiinţe ale Comunicării din Iaşi şi după mai multe cursuri de perfecţionare a devenit instructor de fitness.

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2018, este o fostă handbalistă din România, în vârstă de 29 de ani, cu o înălțime de 174 de centimetri. Bety are o greutate de 59 de kilograme și, în prezent, este antrenor de fitness.
Beatrice se descrie drept o persoană determinată, cu încredere în propriile forțe și a fost decisă de la început să ia trofeul Exatlon 2.

Cine e Beatrice Olaru, marea câştigător de la Exatlon 2018

Pe lângă sport, Bety a fost cucerită și de jurnalism, ea fiind absolventă a unei facultăți de profil, în Iași. Coincidență! Câștigătorul Vocea României din acest sezon a terminat tot o facultate din Iași! Beatrice Olaru a câștigat acum 8 ani, Miss Universe România 2010. Beatrice este logodită, iubește să citească, să călătorească și apreciază nespus timpul petrecut cu familia.

Cine e Alin Andronic, cel pe care Betty l-a învins în marea finală a Exatlon 2

Alin Andronic a avut multe lupte de dus în acest sezon şi nu numai în competiţie, ci şi cu desele accidentări. A ajuns chiar şi la spital, de urgenţă. La testimoniale, chiar înainte de proba finală, mărturisea că pentru el este cu adevărat o minune faptul că a ajuns până aici. Desele probleme fizice au fost pentru el încercări şi povesteşte acum, la final de drum, că se gândea de ce suferă atât de mult. „Mă…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata