Cine este Bogdan Ioan, noua Voce a României din 2018. A făcut istorie, aseară, la Pro TV

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, a făcut furori pe scena de la Vocea României încă de la prima sa apariție. Mulți au spus când i-au văzut prestația ”Wow, el e vocea de anul acesta!” și cu siguranță nu s-au înșelat. Chiar dacă a fermecat publicul, nu putem spune că vocea lui este inconfundabilă, pentru că se poate confunda foarte ușor cu cea a lui Michael Jackson!

Bogdan Ioan vine din echipa lui Smiley

Bogdan Ioan s-a lăsat atras de Smiley în echipa lui, deși toți cei patru jurați l-au văzut încă de la prima lui apariție pe scenă ca AS-ul din mânecă. A fost și norocul lui Smiley care a reușit să dea cu ajutorul lui Bogdan Ioan cel de-al doilea câștigător din echipa lui, la Vocea României.

Cine este Bogdan Ioana? ”Vocea cum rar mai găsești!”, potrivit lui Smiley

Nu o singură dată Smiley a spus că el nu a mai văzut multe voci ca cea a lui Bogdan Ioan. Iar când a spus asta, s-a referit la vocile din toată lumea, nu doar din România, așa cum antrenorul a ținut să sublinieze.  ”Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!”, a declarat extaziat Smiley, după prima audiție.

Bogdan Ioan este din Constanța și are 28 de aniBogdan Ioan este din Constanța și are 28 de ani

Bogdan Ioan este în vârstă de 28 de ani, și a venit la Vocea României de la malul mării, din Constanța. Dintre jurați, Tudor Chirilă a fost cel care l-a dorit mult pe Bogdan Ioan în echipa sa și i-a spus că ”i-a transmis aceleași emoții pe care le-a simțit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la București”.

Andra, impresionată de Bogdan Ioan

Andra nu s-a putut nici ea abține din emoția pe care i-a creat-o Bogdan Ioan. Cu o ureche fină, ea a știut încă de pe atunci că…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata