Cine sunt cei 4 finaliști Exatlon care se bat pentru 100.000 euro! Câne e marea finală

Pe data de 15 decembrie, când au fost ultimele eliminări înainte de finală, s-au decis ultimii 4 concurenți, care se vor bate pentru 100.000 de euro. În semifinală s-au confruntat Iulian Pîtea, Alin Andronic, Cristi Pulhac, Mădălina Predoi, Beatrice Olaru, și Corina Petruț.

Toți au tras cu dinții pentru un loc în marea finală. Astfel, vineri, după parcurgerea traseelor, au fost eliminați Doru Meseșan și Mădălina Linguraru. Cel care a întâmpinat probleme a fost Alin Andronic, care a jucat pe semnătură, dat fiind faptul că genunchiul său nu era refăcut.

Cei 4 finaliști sunt: Alin Andronic, Beatrice Olaru, Iulia Pîtea și Corina Petruț

Cine sunt cei 4 finaliști Exatlon care se bat pentru 100.000 euro! Câne e marea finalăIualia Pîtea. primul finalist la masculin al reality-show-ului

Așadar, cei 4 finaliști ai Exatlon sezonul 2 sunt: Alin Andronic, Beatrice Olaru, Iulia Pîtea și Corina Petruț. Schiorul competiției, Pîtea, a ieșit victorios din lupta în trei cu Alin Andronic și Cristi Pulhac, cei din urmă trebuind să se dueleze pentru al doilea loc în finală. În final, brașoveanul Iulia Pîtea a concluzionat cu: ”Cea mai grea zi de la Exatlon”.

Cine sunt cei 4 finaliști Exatlon care se bat pentru 100.000 euro! Câne e marea finalăAlin Andronic, finalist la Exatlon 2

Corina Petruț a ieșit învingătoare, la feminin, din lupta în care a participat alături de Mădălina Predoi și Beatrice Olaru. Așadar, Corina a mers în finala fetelor, acolo unde i s-a alăturat victorioasa duelului dintre Mădălina și Beti.

Marea finală se joacă astăzi, de la ora 19:45

Câștigătorii celor două finale, masculină și feminină, se vor duela pentru marele trofeu, dar și pentru premiul de 100.000 de euro. Marea finală se joacă azi, 16 decembrie, de la ora 19:45, pe Kanal D.

Cine sunt cei 4 finaliști Exatlon care se bat pentru 100.000 euro! Câne e marea finalăBeatrice Olaru a ieșit învingătoare din lupta dintre ea și Mădălina Predoi

”Este momentul unui anunţ important pentru voi toţi. Oficial, intrăm în ultima perioadă de la «Exatlon România», sunt ultimele trei săptămâni.

Acestea vor fi săptămâni cu eliminări duble, va fi multă tensiune, multă…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata