Cine sunt imigranții morți în camionul din Marea Britanie. Unul dintre ei ar fi lucrat în România

Încă nu se știe exact cine sunt imigranții morți în camionul din Marea Britanie, deoarece autoritățile refuz să dea detalii. Mai multe familii din Vietnam au postat însă mesaje pe rețelele de socializare în speranța că fiii și fiicele lor nu s-ar număra printre victimele găsite în camionul din Marea Britanie.

Cine sunt imigranții morți în camionul din Marea Britanie

39 de oameni au fost găsiți înghețați într-un camion frigorific descoperit într-o parcare din Essex, Marea Britanie. Toți erau imgranți ilegali și s-au urcat în camionul frigorific pentru a duce o viață mai bună, însă au ajuns să-și piardă viața în mod tragic.

Familiile lor au început să povestească ce au păţit copiii lor şi, se pare, mulţi erau din regiuni sărace ale Vietmanului, tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 33 de ani, care plătiseră nu mai puțin de 14.000 de dolari pentru a ajunge în Marea Britanie, unde le erau promise slujbe şi bani care să îi ajute să îşi clădească o viaţă.

39 de oameni au murit înghețați, în timp ce încercau să ajungă în Marea Britanie

Cadavrele a opt femei şi 31 de bărbaţi au fost descoperite miercuri, 23 octombrie, în Essex. Cei 39 muriseră îngheţaţi şi erau aşa de câteva zile. Una dintre victime este cu siguranță Pham Thi Tra My, care i-a trimis un mesaj dureros mamei înainte de a muri. Fata de 26 de ani i-a spus mamei sale că o iubeşte şi că va muri, pentru că nu poate respira. Ea ar fi plătit cel mai mult dintre presupusele victime, 30.000 de lire, şi ar fi plecat din China spre Marea Britanie.

O altă victimă este Nguyen Dinh Luong, un băiat de 20 de ani. O fată de 19 ani, şi ea presupusă moartă, era o tehniciană de unghii care plătise peste 10.000 de dolari pentru a pleca în Marea Britanie. Printre presupuşii morţi se mai află un bărbat pe nume Nguyen Dinh Tu, care ar fi lucrat în România şi apoi Germania, ca apoi să plece în Marea Britanie, unde…

Citeste continuarea Aici

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata