Cine va fi noul director general pentru România al Globalworth

0 76

Cu începere de la data de 1 martie 2021, Marian V. Popa va fi directorul general pentru România al dezvoltatorului imobiliar Globalworth, informează compania.

De la acea dată, Marian V. Popa va raporta direct către Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, şi va fi responsabil cu gestionarea activităţilor companiei în România, concentrându-se pe aspectele operaţionale, administrative şi dezvoltarea business-ului.

„Începând cu anul 2012, Globalworth s-a transformat din a fi o companie imobiliară de succes în România la un grup internaţional renumit. O astfel de creştere necesită instituţionalizarea ulterioară la nivelul structurii companiei, iar această nouă angajare strategică asigură dezvoltarea business-ului în România, cu scopul de a consolida poziţia deja dominantă pe piaţa locală. Ne bucurăm că Marian ni se alătură. El este unul dintre cei mai recunoscuţi lideri operaţionali corporativi din România, venind cu peste 40 de ani de experienţă şi rezultate remarcabile”, a spus Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group, citat în comunicatul companiei.

Noul director, Marian V. Popa are experienţă în senior management, axată pe domenii ca servicii financiare, servicii specifice business-ului, outsourcing şi tehnologie în multinaţionale precum Deutsche Bank, Endava, Fujitsu sau Rank Xerox. Acesta are o licenţă în Economie şi Comerţ Extern (România) şi trei diplome în Executive Management Education (UK, Belgia şi Franţa).

Grupul Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România şi Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piaţa imobiliară de birouri. Globalworth investeşte, dezvoltă şi gestionează direct clădiri de birouri şi parcuri industriale şi de logistică, în locaţii premium, care generează venituri din închirierea de spaţii către companii de top din întreaga lume.

În prezent, fiind gestionat de aproape 200 de profesionişti în Cipru, Guernsey, România şi Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, la 30 iunie 2020. Aproximativ 94,4% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 700 de companii naţionale şi multinaţionale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile sale se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata