Ciolacu: Din punct de vedere matematic este exclus să treacă moţiunea; numai proştii nu au emoţii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, înaintea şedinţei CExN al PSD, că din punct de vedere matematic este exclus ca moţiunea de cenzură să treacă.

Pe de altă parte, întrebat dacă are emoţii privind moţiunea de cenzură, el a răspuns că este normal ca partidul să se organizeze din acest punct de vedere.

"Numai proştii nu au emoţii de obicei. Nu sunt probleme matematice, dar trebuie să ne organizăm, e normal. (…) În momentul acesta nu sunt probleme. Din punct de vedere matematic, este exclus ca această moţiune să treacă", a precizat el.

În ceea ce priveşte oportunitatea organizării unui congres, Ciolacu a arătat că în momentul de faţă prioritatea sa o reprezintă moţiunea de cenzură.

"Din punctul meu de vedere, prioritatea partidului în momentul de faţă – şi a mea, personală, pentru că sunt preşedintele Camerei – este să ne organizăm pentru moţiunea de cenzură. Şi pe urmă o să vorbim despre congrese şi altceva. (…) Eu vă spun cu ce mesaj voi intra în Comitetul Executiv. Întâi se terminăm cu moţiunea şi pe urmă stăm de vorbă", a spus el. AGERPRES/(AS – autor: Irinela Vişan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata