Cioloş: PSD şi ALDE conlucrează pentru distrugerea sistemului de justiţie şi a ideii de dreptate

1

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, susţine că PSD şi ALDE încearcă să o discrediteze pe Laura Codruţa Kovesi, ca parte a unui plan mai amplu de distrugere a sistemului de justiţie şi a ideii de dreptate, pentru care partidele din coaliţia aflată la guvernare conlucrează.

"De doi ani, PSD şi ALDE conlucrează susţinut cu un scop clar: distrugerea sistemului de justiţie şi a ideii de dreptate. Nu mai există niciun dubiu că asta face parte din planul coaliţiei aflate la guvernare, chiar dacă a minţit permanent că preocupările sale ar fi legate de economie şi de bunăstarea noastră, a românilor. PSD şi ALDE au blocat parchetele, au încercat pensionarea magistraţilor ca să scape de cei incomozi, au modificat Codurile penale şi au făcut presiuni inimaginabile într-un sistem democratic asupra oamenilor din justiţie şi a sistemului de justiţie. Ceea ce fac acum PSD şi ALDE pentru a o discredita pe Laura Codruţa Kovesi este un nou pas din planul lor mârşav. Teama că adevărul va ieşi la iveală şi că se va dovedi că România este condusă de un grup cu intenţii şi practici mafiote îi face să acţioneze disperat", a scris Cioloş, joi, pe Facebook.

Preşedintele PLUS adaugă că este timpul ca românii să fie consultaţi prin referendum dacă au încredere în justiţia apărată de Constituţie sau în justiţia politizată de către PSD-ALDE.

"Este momentul să clarificăm acest lucru şi să arătăm PSD-ALDE că românii nu girează această uriaşă înşelătorie. Este momentul ca preşedintele Iohannis să anunţe organizarea unui referendum privind independenţa justiţiei în România", a mai scris Dacian Cioloş pe reţeaua de socializare. AGERPRES/(AS – autor: Sebastian Olaru, editor: Florin Marin, , editor online: Simona Aruştei)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. INTELIGENTUL BRUXELLES spune

    CIOLOS DE SOROSI ???

    CIND TI-AI BOTIT SFECLA AI PIERDUT MINTEA…

    PSD SI ALDE LUPTA SA DISTRUGA POLITIA POLITICA COMUNISTO-NAZISTA CA ACUM COMUNISTII SUNT ASOCIATI CU NAZISTII LA TERORISM MONDIAL….

    TU UN FIU DE SECURIST TORTIONAR COMUNIST SI FOARTE TERORIST NEAMUL TAU DE JUSTITIARI CU CRIMELE MASCATE AI CURAJUL SA SPURCI ACUM POLITICA DIN ROMANIA ???? DIN CRIMELE ODIOASE FACUTE DE TAICATU SI SOCRUL TAU VULPEA AI AJUNS TERORISTUL IMPOTRIVA ROMANIEI JEGODIE PLINA DE SINGELE POPORULUI ROMAN SI TRADATOR AFURISIT !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata