Clipul ajuns viral în România, după ploaia înghețată! Cum s-a “dat” pe şosea “Nea Ilie”, în Brăila

Ploaia înghețată care a lovit România a lansat și personaje care au ajuns celebre. Nea Ilie din Brăila a ajuns viral pe Internet, după ce un vecin i-a postat „isprava”. Personajul nostru a reușit ca în 10 secunde să uimească lumea. Cu doar o pereche de cizme, nea Ilie din satul Colțea, județul Brăila „s-a dat” pe gheață ca un adevărat patinator profesionist.

Imaginile video cu nea Ilie încurajat de pe margine de câțiva vecini au ajuns virale pe Internet. Filmarea a fost făcută publică cu următorul comentariu. „Nea Ilie in aceasta dimineata – judetul Braila 😅”. În cele 10 secunde de film, nea Ilie străbate cam 50 de metri cu o viteză apreciabilă pe strada care efectiv era ca sticla, după ploaia înghețată care a lovit România în ultimele două zile.

“Nea Ilie” din Brăila, viral după ploaia înghețată: Hai nea Ilie!

“Nea Ilie” din Brăila s-a “dat” pe şosea cu cizmele. Imaginile în care nea Ilie patinează pe strada înghețată au ajuns virale pe Internet. „Să nu-l prindă radarul pentru depășirea vitezei de mers”, a comentat un internaut la imaginile care fac senzație pe o rețea de socializare. Filmulețul cu nea Ilie a strâns nu mai puțin de 2500 de share-uri în doar 10 ore.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nea Ilie in aceasta dimineata – judetul Braila 😅#freezing_rain #romania Severe Weather Europe

Gepostet von Severe Weather Alert – România am Freitag, 25. Januar 2019

Unul dintre cei care l-au filmat și susținut pe nea Ilie în „numărul” său de patinaj viteză a glumit pe seama eroului. „Mi le dai și mie (nr.cizmele), dup-aia.” , a glumit susținătorul lui nea Ilie. Filmulețul a strâns peste 100.000 de vizualizări de…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata