Comisarul european Věra Jourová vizitează România

0

Comisarul european Věra JOUROVÁ​, responsabil pentru justiție, consumatori și egalitatea de gen, se va afla într-o vizită oficială la București, în perioada 19-20 noiembrie 2018.

19/11/2018

Înaltul oficial european se va întâlni cu dl. Klaus IOHANNIS, președintele României, dl. Tudorel TOADER, ministrul justiției, dl Eugen TEODOROVICI, ministrul finanțelor publice, dl. Marius PÎRVU preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) și  dna. Ancuța Gianina OPRE, președintele Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Scopul vizitei este de a discuta despre prioritățile pentru domeniul justiției în contextul viitoarei Președinții a Consiliului Uniunii Europene și despre evoluțiile din sistemul judiciar din România.

Marți, 20 noiembrie, comisarul european va deschide dialogul cu consumatorii privind “Noile avantaje pentru consumatori” (live aici). Ulterior oficialul european se va întâlni cu președintele ANPC, pentru a discuta despre dosare cheie în domeniul protecției consumatorului, iar apoi va avea o întrevedere cu dna. Cristina TARCEA, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție.

De asemenea, comisarul Věra JOUROVÁ va avea un discurs de deschidere în cadrul mesei rotunde internaționale cu privire la situația copiilor abandonați ca urmare a mobilității internaționale, eveniment organizat de Administrația Prezidențială.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close