Comper 2019: programul etapelor la proba de matematică

Programul etapelor la proba de matematică la Comper 2019 a fost stabilit. Testele sunt programate ca a doua probă la fiecare din cele două etape semestriale ale concursului. Comper – Matematică va avea cele două teste la matematică pe 28 ianuarie 2019, respectiv 22 martie 2019. Pe faza naţională, proba la matematică are loc pe 31 mai 2019.

ComPer-Matematică a avut subiectele postate în data de 24 ianuarie 2019, după ora 20:00, la proba care a avut loc în prima etapă a concursului din acest an, 2019.  „Subiectele vor deveni publice, prin afișare pe site-ul concursului, la 3 zile după desfășurarea concursului. Baremul de corectare (grila oarbă) va fi postat pentru descărcare pe site-ul www.concursurilecomper.ro (Ediția curentă -> Etapa I -> Subiecte și bareme de corectare). Baremul poate fi vizualizat și descărcat numai de către mentori. Baremul devine public, prin afișare pe site-ul concursului, la 3 zile după desfășurare”, au anunțat organizatorii.

Programul etapelor la proba de matematică la Comper 2019: 28 ianuarie şi 22 martie, 31 mai pe ţară

Fiecare mentor trebuie sa introduca rezultatele elevilor pana la 17 februarie 2019, data dupa care vor demara inscrierile pentru Etapa a II-a. Rezultatele elevilor se vor afisa pe site-ul concursului pe masura introducerii rezultatelor de catre mentori. Neintroducerea rezultatelor elevilor face imposibilă descarcarea diplomelor elevilor, precum si a adeverintelor si diplomelor de participare la concurs pentru mentori si celelalte cadre didactice organizatoare.

Programul complet în cele două sesiuni ale concursului Comper 2019

Dupa încheierea fiecarei etape de concurs mentorul va inmana fiecarui elev participant subiectul de concurs si grila de raspunsuri, care vor constitui parte a portofoliului elevului. Concursul Naţional Şcolar COMPER la disciplină MATEMATICĂ, etapa I, va avea loc în data de 28 IANUARIE 2019, conform Calendarului Concursurilor Naţionale…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata