Condiţia pusă de Anamaria Prodan foștilor parteneri de viață

Anamaria Prodan a fost căsătorită de două ori, cu Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fete, Rebecca şi Sarah, şi cu Laurenţiu Reghecampf, cu care îl are pe Laurenţiu, zis Bebeto. Impresara a povestit că ea a fost cea care i-a cerut în căsătorie şi le-a pus o singură condiţie.

„Nu am permis nimănui să mă aleagă. Eu l-am cerut și pe primul soț în căsătorie, și pe al doilea. Și le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns. Și le-am spus ce vreau: te încadrezi în șablonul ăsta? Poți să faci asta? Ai 24 de ore să te gândești. Lui Laurențiu i-am spus că vreau un băiat. Acum. După care eu, vezi cine sunt, tu trebuie să crești. Era în liga a doua a doua atunci, nu mai putea să joace fotbal la nivel mare. I-am spus că din acel moment îi voi construi, cărămidă cu cărămidă, cea mai frumoasă carieră pe care cineva o poate avea în România. Dar vreau să mă asculți, vreau să înveți să vorbești, vreau să înveți să taci. Eu de azi înainte voi fi scutul tău. Și asta am făcut, am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Nu a mai existat absolut nimic pe pământ decât cariera lui”, a precizat Anamaria Prodan.

De asemenea, impresara a detaliat și cum a decurs reîntâlnirea cu Laurențiu Reghecampf, la 13 ani după ce avuseseră o relaţie de scurtă durată. Atunci antrenorul era căsătorit cu Mariana Pfeiffer, cu care are un băiat.

„A urmat a doua repriză, care a fost de vis. 13 ani nu am mai vorbit deloc, nici măcar la un telefon. M-a sunat el, m-a văzut într-o revistă când a venit din Germania. Eu m-am întors din America, am intrat în televiziune, la Romantica, el s-a întors în România, iar din aeroport și-a luat niște reviste. Iar într-una dintre ele eram eu. Și ce a urmat a fost minunat. Dar, tot planificat de mine. Când a apărut a fost ceva de vis. Avea ochii bleu, avea părul blond și era micuț de înălțime, dar foarte bine proporționat. Era fericit. Îl vedeam ca pe un înger. A fost așa, o chestie, de parcă niciodată nu ne-am despărțit”, a precizat Anamaria Prodan.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata