Consilierul județean Constantin Guguianu a demisionat. PSD-istul a distribuit pe Facebook o poză trucată cu președintele Iohannis

0


Social-democratul Constantin Guguianu și-a dat demisia, luni, atât din funcția de consilier județean, cât și din cele deținute în cadrul PSD, după ce, săptămâna trecută, a redistribuit pe Facebook o imagine trucată cu președintele Klaus Iohannis.

Anunțul a fost făcut de Biroul de Presă al Partidului Social Democrat (PSD) Vrancea.
“Ca urmare a acţiunii personale de a redistribui pe reţelele sociale o fotografie trucata cu Preşedintele României, consilierul judeţean Constantin Guguianu şi-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publică, dar şi din calităţile deţinute în cadrul organizaţiei PSD Vrancea”, reiese dintr-o postare pe pagina de Facebook a PSD Vrancea.
Reprezentanții organizației PSD Vrancea au precizat că se delimitează de acțiunile fostului consilier și au condamnat ferm acest tip de comportament.
“Pe această cale, PSD Vrancea se delimitează de acţiunile domnului Constantin Guguianu şi condamnă ferm acest tip de comportament”, se precizează în anunţul partidului.
<iframe data-src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Forganizatia.psd.vrancea%2Fposts%2F2074006509352825&width=500″ width=”500″ height=”660″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Potrivit Agerpres, fostul consilier judeţean Constantin Guguianu a redistribuit săptămâna trecută, pe pagina sa de Facebook, o fotografie trucată care îl înfăţişa pe preşedintele Klaus Iohannis într-o uniformă militară nazistă.

sursă foto: ziaruldevrancea

Citește și DISPREȚ! Primăria Gabrielei Firea, mai opacă decât cele din Londra, Berlin și Madrid! Singura instituție care nu explică pe ce cheltuiește…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close