Consiliul Concurenţei analizează preluarea companiei Pharmachem Distribuţie de către Med Life

136

În prezent, Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Med Life intenţionează să preia compania Pharmachem Distribuţie, informează autoritatea de concurenţă printr-un comunicat remis, AGERPRES.

În contextul activităţii, grupul Med Life desfăşoară activităţi pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate şi pe cea a comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, dar şi în ale domenii, precum servicii de dezvoltare imobiliară, servicii de brokeraj şi asigurări, fabricare de dispozitive şi instrumente medicale şi stomatologice.

Iar Pharmachem Distribuţie are ca obiect principal de activitate comercializarea cu ridicata a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie reprezintă o concentrare economică care trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se menţionează în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata