CORECTURĂ #România2019.eu/Iohannis: Deţinerea preşedinţiei României la Consiliul UE – o ocazie bună de a traduce angajamentul faţă de proiectul european

0 92

În ştirea cu titlul "#România2019.eu/Iohannis: Deţinerea preşedinţiei României la Consiliul UE – o ocazie bună de a readuce angajamentul faţă de proiectul european", difuzată vineri, 11 ianuarie, la ora 10,20 pe fluxurile #romania2019.eu, Politic, Bucureşti şi pe www.agerpres.ro în titlu, lead şi paragraful al doilea cuvântul "readuce" se înlocuieşte cu "traduce".

Retransmitem ştirea în forma corectă

#România2019.eu/Iohannis: Deţinerea preşedinţiei României la Consiliul UE – o ocazie bună de a traduce angajamentul faţă de proiectul european

Deţinerea preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene reprezintă o ocazie bună de a traduce angajamentul ţării noastre faţă de proiectul european, a declarat Klaus Iohannis în cadrul unei întrevederi cu Colegiul Comisarilor, la Palatul Cotroceni.

"Deţinerea preşedinţiei Consiliului UE pentru prima dată este un moment important pentru România. Este o ocazie bună pentru noi de a traduce angajamentul nostru faţă de proiectul european în toate dimensiunile sale, de asemenea susţinerea pentru valorile europene. Dorim să folosim acest prilej pentru a duce la bun sfârşit angajamentele europene (…) şi să construim o Uniune Europeană mai eficientă şi unită", a declarat şeful statului.

Potrivit acestuia, discuţiile privind viitorul Europei vor fi în prima linie a agendei preşedinţiei României la Consiliul UE. AGERPRES/(AS-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)

 

Citiţi şi:

 

* #Romania2019.eu/Preşedintele Comisiei Europene, primit la Palatul Cotroceni

 

* #România2019.eu/Juncker: Preşedinţia României la Consiliul UE are loc într-un moment dificil pentru Europa

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata