CRH Ciment România devine Romcim

170

Din luna mai a acestui an, producătorul de materiale de construcţii CRH România, cu activităţi în producţia de ciment, agregate şi betoane, se va numi Romcim, informează compania printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

„Romcim este un brand iconic în industria construcţiilor din România şi care înseamnă Ťacasăť pentru generaţii întregi de constructori, angajaţi şi pentru comunităţile în care suntem prezenţi. Romcim se regăseşte în ADN-ul companiei noastre şi reprezintă o bază solidă pentru contribuţia sustenabilă pe care vrem să o avem la construirea caselor şi conectarea oraşelor din România. Parte a grupului CRH, Romcim este îmbinarea perfectă dintre încrederea câştigată ca furnizor local şi expertiza internaţională a Grupului CRH în domeniul materialelor de construcţii”, a declarat Guillaume Cavalier, managing director Romcim.

În prezent, Romcim este o companie aparţinând Grupului CRH şi este unul dintre cei mai mari furnizori de ciment, agregate şi betoane pentru sectorul de construcţii din România. Romcim deţine fabricile de ciment din Medgidia şi Hoghiz, o staţie de măcinare în Târgu Jiu, două terminale de ciment, 18 staţii de betoane, nouă cariere, cinci balastiere şi un depozit de agregate.

În ţara noastră, în plus, faţă de Romcim, Grupul Internaţional CRH mai deţine în România companiile Elpreco, specializată în producţia de BCA, pavele şi elemente prefabricate, şi Ferrobeton, specializată în construcţia de fundaţii, stâlpi sau grinzi.

Aşadar, CRH este cel mai mare producător de materiale de construcţii din lume, având circa 77.100 de angajaţi în aproximativ 3.110 unităţi operaţionale în 29 de ţări. Fiind o companie ce face parte din topul Fortune 500, CRH este membru constitutiv al indexului FTSE 100, al indexului EURO STOXX 50, al ISEQ 20 şi al indicelui de durabilitate Dow Jones (DJSI) Europe. Compania este listată la NYSE.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner