Cristina Cioran este noua moderatoare de la Acces Direct. Simona Gherghe a prezentat-o în direct la Antena 1

Ediția din această după-amiază a emisiunii Acces Direct a fost ultima pentru Simona Gherghe, din postura de prezentator, până după nașterea celui de al doila copil al său. Vedeta a intrat oficial în concediu prenatal, iar fanii s-au întrebat cine îi va lua locul pe scaunul moderatorului.

Cine prezintă Acces Direct după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal

Așteptarea a luat sfârșit, pentru că Simona Gherghe a fost cea care a făcut anunțul, chiar în timpul ediției de vineri după-amiază. Noua prezentatoare a preluat cârmele emisiunii, iar emoțiile au fost la coote maxime în platou.

Este vorba despre Cristina Cioran, o cunoscută și îndrăgită actriță, care a mai cochetat și în trecut cu televiziunea, prezentând o serie de emisiuni difuzate de posturile Kanal D și Pro TV. De acum, Cristina îi va ține locul Simonei, în timp ce aceasta se va dedica întru totul baiețelului care va veni în curând pe lume.

Simona Gherghe intră oficial în concediu prenatal

Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal

„Așteptarea a luat sfârșit. Sunt emoționată, am primit o mulțime de mesaje. Nu vă mai țin pe jar pentru că vreau să o invit în platou pe noua prezentatoare” , a spus Simona Gherghe, în momentul în care Cristina Ciolan și-a făcut apariție pe platoul emisiunii.

La rândul său, îndrăgita actriță s-a arătat încântată de noua sa postură. „M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional. Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea. Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00”.

„Am zis că o să fie cu emoții,…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata