Cucşa (ALDE): Pirtea, prietenul lui Coldea, a încercat să preia conducerea şedinţei Camerei Deputaţilor

Deputatul ALDE Marian Cucşa susţine că Opoziţia a încercat pe toate căile "să forţeze" schimbarea de la conducerea Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache, iar modul în care s-au derulat evenimentele "pare să fie un plan bine ticluit".

"Scandalul de astăzi din Camera Deputaţilor îmi ridică cel puţin un semn de întrebare. Opoziţia a încercat pe toate căile să forţeze schimbarea de la conducerea Camerei Deputaţilor a domnilor Liviu Dragnea şi Florin Iordache. Modul în care s-au derulat evenimentele pare să fie un plan bine ticluit. Totul părea un haos, până când deputatul PNL Marilen Pirtea a încercat să preia conducerea şedinţei din Cameră. Pe scurt, după o pauză de consultări de 20 de minute, deputaţii au reluat şedinţa de plen, iar primul vorbitor care a mers la tribună a fost liberalul Marilen Pirtea care a cerut, în calitatea sa de vicepreşedinte al Camerei, supunerea la vot a prelungirii şedinţei cu încă o oră. Evident, acestuia i s-a atras atenţia că nu el conduce şedinţa, iar în final şedinţa a fost închisă", a afirmat Cucşa, potrivit unui comunicat transmis AGERPPRES.

El a amintit că, în timpul şedinţei, un alt vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu, a fost chemată de DNA "exact în momentul în care Opoziţia a încercat să pună pe ordinea de zi cererile de revocare ale lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor, precum şi a vicepreşedintelui Florin Iordache".

Cucşa a adăugat că sunt fără răspuns întrebările: "De ce Opoziţia a dorit revocarea din funcţie doar a preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi a vicepreşedintelui Florin Iordache?", "De ce nu s-a cerut revocarea din funcţie şi a vicepreşedintelui Carmen Mihălcescu?", "De ce tocmai Marilen Pirtea a vrut să preia conducerea şedinţei?".

"Este un lanţ suspect al evenimentelor, iar ce remarc este că, astăzi, Carmen Mihălcescu a primit un telefon…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata