Cum a adoptat Dana Nălbaru fetița. „Am accesat lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni”

Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, a făcut dezvăluiri despre cum a înfiat-o pe fetița ei și a lui Dragoș Bucur, Roxana.

 

Dana Nălbaru formează una dintre cele mai frumoase familii alături de actorul Dragoș Bucur. Cuplul are trei copii, doi biologici: Sofia și Kadri, și unul înfiat – Roxana. Despre Roxana și cum a ajuns să o adopte pe acesata a oferit Dana Nălbaru detalii într-un interviu pe care l-a acordat pentru adevarul.ro.

Întrebată de ce a ea și partenerul ei de viață au ales să adopte un copil, Dana Nălbaru a explicat:

„Pentru că ne-am dorit, în primul rând. A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri. Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta”.


Despre cum a ales-o pe Roxana, Dana Nălbaru a mărturisit:

„Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”.

„A fost emoţionantă pentru fiecare dintre noi, însă pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoţionată şi disperată să vină cu noi. A fost fain – era pieptănată, avea o rochiţă roz, se bâţâia, dansa. E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată…

Am încredere că împreună cu Dragoş o să reuşim să o pregătim pentru viaţă. Ea a făcut nişte progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin nişte lucruri foarte grele. O admir pentru cum este şi pentru tăria pe care o are. Acum merge la şcoală, şi-a făcut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mândri de…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata