Cum a fost surprinsă Karmen Minune pe plajă. Gestul care a revoltat multă lume

Chiar dacă este însărcinată în 36 de săptămâni, ceea ce înseamnă că o mai desparte, practic, o lună până la fericitul moment în care își va strânge beblușul la piept, Karmen Minune nu se dezminte. Fiica îndrăgitului manelist Adrian Minune nu poate renunța la unul dintre cele mai mari vicii ale sale, iar ipostazele în care a fost surprinsă recent nu fac altceva decât să confirme acest lucru.

Karmen Minune fumează pe plajă, chiar dacă este însărcinată

Vara este în toi, astfel că tânăra cântăreață de doar 21 de ani a decis să profite din plin de vremea caniculară, pentru a se relaxa pe una dintre plajele exclusiviste ale stațiunii Mamaia. Alături i-a fost în permanență soțul Bogdan Căplescu, care a avut grijă ca frumoasa graviduță să își satisfacă în voie fiecare capriciu.

Chiar dacă știe cât de nociv este tutunul, mai ales pentru o femeie însărcinată, iată că ficia lui Adrian Minune nu a putut pune punct acestui obicei. Cel puțin așa reiese dintr-una din fotografiile date publicității de click.ro. Mai precis, în imagine se poate observa cum Karmen trage cu poftă dintr-o țigară, în timp ce razele îi bronzează trupul perfect, cu care continuă să aprindă imaginația bărbaților, chiar dacă nașterea se apropie cu pași repezi.

Karmen Minune continuă să fumeze, deși este însărcinată în 8 luni. Sursa foto: click.ro

Vedeta va naște prin cezariană

În ceea ce privește modalitatea prin care o va aduce pe lume pe fetița sa, Karmen Minune a dezvăluit că a luat o decizie importantă. Mai exact, frumoasa brunetă vrea să recurgă la cezariană, pentru a evita durerile provocate de travaliu.

„Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea….

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata