Cum a murit, de fapt, tatăl Andreei Antonescu: ”E prima oară când zic”

Andreea Antonescu și vechea sa colegă, Andreea Bălan, au decis să reunească trupa care le-a consacrat. Andre revine pe scena muzicală după 18 ani de când cele două Andreea și-au încheiat socotelile și au luat-o pe drumuri separate. Acum, Andreea Antonescu își deschide sufletul și vorbește despre un moment delicat din viața ei, moartea tatălui ei.

Andreea Antonescu și-a deschis sufletul și a povestit despre moartea tatălui ei

Andreea Antonescu a trecut prin cei 25 de ani de carieră muzicală prin numeroase momente dificile, scandaluri și despărțiri, dar cântăreața a ținut mereu capul sus și a mers mai departe. Jumătatea trupei Andre nu a povestit niciodată cum a murit tatăl ei până acum, când și-a deschis sufletul pentru prima oară.

Andreea Antonescu se pregătea ca orice elev de clasa a XII-a de examenul de bacalaureat, dar o veste cumplită i-a întunecat amintirile despre perioada respectivă. Cântăreața plecase de acasă, de la Galați, ca să-și facă un nume în București. „Eu plecasem de acasă. Mă jur, nu o făcusem pentru că eram îndrăgostită. Nici pomeneală de vreo îndrăgosteală de Iustin, așa cum se spunea pe atunci, așa cum a rămas în ”istoria” presei care specula povestea. Nu, plecasem de acasă pentru că voiam să îi dovedesc ceva tatălui meu. Adică, el, tot timpul, îmi spunea că nu o să reușesc, că nu o să fac față… Mă ocupam și de muzică, și de școală, deja mă mutasem de la Galați, la București. La Galați făcusem realul, la București eram la uman, aveam o oră de matematică pe săptămână, dar franceză făceam de nu mai puteam… Iar tatăl meu era inginer și voia să mă descurc la două materii: engleză și matematică”, a început cântăreața să povestească.

Artista spune că presa a scris la vremea respectivă că ar fi plecat de acasă pentru că se certase cu tatăl său, dar nici vorbă de așa ceva. Vedeta dorea să le arate celor din jur că…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata