Cum a reacționat prima fetiță a Gabrielei Cristea când și-a cunoscut surioara

Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Cunoscuta prezentatoare TV a născut duminică dimineață cel de-al doilea copil al său cu Tavi Clonda. Cei doi sunt fericiții părinți a două fetițe frumoase. Vedeta a ales să nască prin cezariană, într-o clinică privată.

Ce reacție a avut prima fetiță a Gabrielei Cristea la vederea surioarei sale

Prima fetiță a Gabrielei Cristea și-a cunoscut în sfârșit surioara, dar reacția micuței este cât se poate de surprinzătoare. Deși în primă fază a ignorat-o, fetița în vârstă de un an și jumătate s-a obișnuit repede cu sora sa mai mică.

N-a băgat-o în seamă. A plimbat-o cu căruțul special, dar mai mult a dat-o la o parte așa. Pe drum a zis numai Iris, în toate felurile, jumătate de oră. (…) Camera de acasă e gata, mai trebuie să pun eu o mochetă, dar totul e foarte bine” , a mărturisit Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, de la spitalul unde a născut vedeta.

Ce nume a ales Gabriela Cristea pentru fetița sa

La scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță frumoasă, Gabriela Cristea a postat pe pagina sa de facebook o fotografie în care apare alături de fiica sa, dezvăluind totodată și ce nume a ales pentru micuța prințesă.

Gabriela Cristea a postat prima poză alături de fetița sa

„De azi, primăvara, pentru noi, înseamnă Iris. Mulţumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtaţi mămicilor şi bebeluşilor. Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât şi pentru bebe Iris. O primăvară însorită tuturor şi mulţumim pentru toate mesajele şi gândurile bune” , a scris frumoasa prezentatoare TV în mesajul postat pe respectiva rețea de socializare.

Nici reacția fericitului tătic nu a întârziat să apară. „Astăzi a venit primăvara în vieţile noastre! Mulţumesc iubitei mele soţii, eşti eroina mea“ , a scris și Tavi clonda pe contul personal de Facebook. Cei doi mai au împreună o…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata