Cum s-a schimbat viața lui Michi de la Șuie Paparude, la 5 ani de la infarctul suferit pe scenă. A slăbit 20 de kilograme, nu mai fumează și face sport

0

Inima lui s-a oprit, iar când a repornit, i-a impus un nou stil de viață. La cinci ani de la infarctul suferit pe scenă, Michi de la Șuie Paparude – Mihai Câmpineanu, pe numele lui real – e schimbat radical.

În 2013, Michi se prăbușea pe scena unui club din Timișoara, în timpul unui concert, secerat de un infarct. Situația a fost asemănătoare cu cea a lui Florin Busuioc: medicii l-au resuscitat, i-au montat stenturi și i-au indus coma, pentru a-i permite refacerea. Apoi, liderul trupei Șuie Paparude a fost transportat la București cu avionul. În anul următor, 2014, a fost internat din nou, într-un centru specializat în probleme cardiovasculare, iar acolo, pe lângă stenturile puse de doctorii de la Timișoara, a fost supus unei operații de bypass coronarian pentru îmbunătățirea fluxului sangvin.

Michi de la Șuie Paparude (FOTO stânga) a slăbit, nu mai fumează și face sport

Trecut prin această experiență, Michi, acum în vârstă de 47 de ani, încă luptă pentru a depăși momentul, readaptându-se la o viață normală, cu multe schimbări în viața de zi cu zi. Locul său de pe scenă nu-l poate preda deocamdată altcuiva, mai ales că oriunde se duce e aplaudat și respectat ca pionier al muzicii electronice românești. Însă Michi s-a schimbat radical. Mai exact, și-a schimbat modul de viață. A dat jos vreo 20 de kilograme, a renunțat la țigări și la energizante, iar sportul e nelipsit din programul său zilnic, indiferent de anotimp.

Face plimbări cu bicicleta în Herastrău

În ciuda temperaturilor scăzute, Michi nu renunță la mersul pe bicicletă în natură, Parcul Herăstrău fiind un loc potrivit, aproape de casa lui și cu care este familiarizat. Acolo l-am surprins zilele trecute, înfofolit bine și…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata