Cum şi-a petrecut Viorica Dăncilă ziua de naştere!

Viorica Dăncilă și-a sărbătorit ziua de naștere! Premierul României a primit un cadou surpriză din partea femeilor din PSD. Președintele OFPSD Rovana Plumb a menționat că că joi, o parte din Organizația de femei a PSD se vor întâlni cu Viorica Dăncilă.

”Da, ne întâlnim (cu premierul – n.r.), pentru că aşa este firesc şi normal. Ne întâlnim ca de obicei la sfârşitul fiecărui an toate colegele. Pe această cale doresc să urez în numele Organizaţiei de femei tuturor românilor multă linişte, sănătate şi tot ceea ce îşi doreşte fiecare şi să avem parte de tot ceea ce este mai bun”, a declarat președintele OFPSD.

Viorica Dăncilă și-a petrecut ziua de naștere alături de membrii PSD

Rovana Plumb a dăugat, în cele din urmă, și un mesaj specific sărbătorilor de iarnă, prin care ura tututor celor prezenți sărbători minunate. ”Sărbători fericite! Acelaşi lucru îl vom face şi noi şi da, ne vom întâlni şi cu doamna prim-ministru. Da, este ziua doamnei prim-ministru duminică, atunci când avem Consiliu Naţional”, a spus Rovana Plumb.

Cum şi-a petrecut Viorica Dăncilă ziua de naştere!Premierul României a primit un cadou surpriză din partea femeilor din PSD

De asemenea, președintele OFPSD, întrebat e dar a pregătit pentru premier, a spus: ”Este o surpriză”. De altfel, conform unor surse din PSD, femeile social-democrate alături de premier, vor avea o petrecere joi seară, la un restaurant din Capitală, întâlnire cu prileju căreia o vor sărbători pe Viorica Dăncilă.

Ședința de duminică a PSD a avut ca temă subiectele: amnistie și grațiere

Cât despre ședința PSD de azi, Florin Iordache a anunțat tema acesteia. Politicianul a declarat, vineri, că, din punctul acestuia de vedere, ar trebui un moment zero în care să se discute despre amnistie și grațiere. Mai mult, acesta a subliniat că a fost inițiatorul unei astfel de legi în Parlament.Cum şi-a petrecut Viorica Dăncilă ziua de naştere!

”După CEx vom vedea dacă se discută sau nu. Eu vă spun după CEx. Nu ştiu…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata