Cumpănașu spune că Luiza Melencu trăiește. Mama Luizei: În a doua poză seamănă foarte clar

1 798

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, spune că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț făcut recent în Italia și pe care îl are. Mama Luizei afirmă că fizic seamănă, dar vocea nu se aude foarte bine.

„Eu sunt ultimul care vrea să se joace cu emoțiile oamenilor. Îmi asum această informație, după consultarea cu familia Melencu care mi-a confirmat-o. Această confirmare a venit abia acum jumătate de oră și vă spun că tremur tot. În cazul Luizei Melencu nu a exista și nu există nicio probă, decât recunoașterea lui Dincă. Trebuie să avem o abordare legală de aici inainte, dar eu vă spun că nu mă joc cu emoțiile oamenilor. Aceștia au confirmat persoana și vocea Luizei. Dacă nicio mamă nu o recunoaște, atunci nu știu cine o mai recunoaște. În acest moment Luiza Melencu este în viață”, a spus Alexandru Cumpănșu, la Antena 3.

Cumpănașu afirmăcă filmulețul a fost făcut de un investigator privat. Se pare că materialul video, în care apare tânăra ce dansează, a fost făcut recent în Italia.

„Mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe Luiza din fotografii și din filmuleț audio-video. Aproximativ acum o săptămână, două au fost făcute, în afara țării. Investigatorii care acum lucrează cu mine”,a mai spus Cumpănașu.

Mama Luizei afirmă că fata din imagine seamănă mult cu fiica ei, dar nu este sigură pe deplin, având în vedere că a văzut filmulețul pe whatsapp.

„Arată o fată, are multe trăsături cu Luiza, nu știm dacă este ea, numai la păr e diferență. Oprește o mașină lângă fată, întreabă de tarif, prima dată a vorbit în italiană, Luiza vorbește la perfecție italiană. Persoanele au întrebat tariful și apoi au zis: ești fata de la TV? ea a zis: Da. Apoi a întrebat tariful și a zis 30. În a doua poză seamănă foarte clar, dar e vopsită negru și vocea, nu se aude bine. Au trecut 6…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și
1 Comentariu
  1. cotidianulfil spune

    Este necesar caexperti in audiologie sa compare vocea fetei care apare in inregistrarea prezentata de Cumpanasu, cu vocea persoanei care a vorbit indelung in emisiunea Antena 3 si sa conchida (expertii) daca cele doua voci sunt sau nu identice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata