Da, este OFICIAL! Schumacher este aproape ca inainte. Insa cu eforturi mari si costuri URIASE. N-o sa crezi ce sume s-au cheltuit


Veste extraordinara despre Michael Schumacher! Dupa 5 ani incepe sa-si revina! Semne ca Michael Schumacher este la un pas sa-si revina complet sunt din ce in ce mai multe.
Daca ultima data sotia lui Schumacher a trimis o scrisoare unui prieten de familie in care anunta faptul ca fostul pilot de formula 1 se simte deja mai bine acum altcineva spune ca stea lui Michael este mult imbunatatita. Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. În vârstă de 72 de ani, Todt a lăsat să se înțeleagă că starea de sănătate a fostului mare pilot de Formula 1 este mai bună.
Jean Todt susține că a urmărit, alături de Michael Schumacher, la reședința sa din Elveția, Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei. „Mereu sunt atent când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher”, a spus Jean Todt, conform celor de la AS.

Articolul Veste extraordinara despre Michael Schumacher! Dupa 5 ani marele campion incepe sa-si revina! Care este starea lui acum?! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata