Dacia a publicat primele fotografii cu noile Sandero, Sandero Stepway şi Logan

Foto: automarket.ro
0

Luni 7 septembrie, 2020, producătorul auto Dacia a publicat, primele fotografii cu noile Sandero, Sandero Stepway şi Logan, respectivele modele vor fi prezentate oficial pe 29 septembrie anul curent.

Astfel, “Le-ai aşteptat, acum au şi ajuns! Noul Logan, Noul Sandero şi Noul Sandero Stepway: a 3-a generaţie de modele cu design complet nou, reinventat. Pe 29 septembrie 2020 le vei descoperi în detaliu. #StayTuned”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al companiei, unde sunt prezentate şi fotografiile.

Din punct de vedere auto, noile modele se caracterizează prin modernitate şi polivalenţă, potrivit unui comunicat al producătorului auto.

“Afişând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generaţia precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente şi de polivalenţă, fără a uita spiritul şi atributele de fiabilitate ale înaintaşelor. Disponibile la un preţ la fel de imbatabil, noile modele Dacia reprezintă un răspuns adecvat pentru aşteptările unei categorii tot mai numeroase de clienţi, pentru care achiziţia unei maşini se înscrie într-o tendinţă de abordare raţională a opţiunilor de consum pe termen lung. Clienţii noştri îşi doresc, în special, experienţa unui produs mai bun, la preţul corect”, se precizează în comunicat.

Pentru Noul Logan, se precizează că are o lungime ceva mai mare şi o siluetă complet redesenată. Iar, o serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc şi pe noile Sandero şi Sandero Stepway, printre ele figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roţi şi pasajele acestora, dar şi noul design al mânerelor de uşi.

“Noul Sandero beneficiază pe de altă parte de un aspect robust pus în evidenţă de flancurile bine marcate şi de pasajele roţilor generos dimensionate. Personalitatea maşinii este completată de profilul cu linii fluide, ale cărui repere vizuale sunt reprezentate de parbrizul mai înclinat şi de noua formă a pavilionului, aplecat uşor spre spate. (…) Beneficiind de o gardă la sol supraînălţată, Sandero Stepway este modelul recreaţional polivalent al gamei Dacia. (…) Alături de ornamentele specifice dispuse deasupra proiectoarelor de ceaţă, Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului”, se mai menţionează în comunicat.

Din acest punct de vedere, cei interesaţi de achiziţia unui astfel de vehicul, noul Logan va fi comercializat, atât în România, cât şi în: Spania, Noua Caledonie, Tahiti, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria, Slovacia, Maroc, Bulgaria şi Republica Moldova, conform aceleiaşi surse.

Sursa: Agerpres
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata