Dacian Cioloș îi cere ministrului Teodorovici să demisioneze urgent

Dacian Cioloş, fondatorul Mişcării România Împreună, declară că libertatea de circulaţie, este un drept pe care „PSD vrea să îl limiteze” . Fostul premier  îi cere ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, „să demisioneze urgent”. Acesta a postat un mesaj pe contul de socializare.

„PSD ne întoarce în timp şi, pe mai multe voci, cere limitarea dreptului românilor de a munci în străinatate. Atât înţelege acest partid din spiritul european după 11 ani de la aderare: să lege cetăţenii cu lanţuri de cetate, în loc să le ofere condiţiile pentru a rămâne. Să nu mai plece în căutarea unui trai mai bun, fie că ei sunt medici, antreprenori sau simpli muncitori în agricultură ori construcţii care îşi ajută familiile cu bani câştigaţi greu, dar cinstit. Cinstea şi munca sunt valorile pe care PSD nu le respectă. Libertatea de circulaţie, un drept pe care PSD vrea să îl limiteze”, scrie Cioloş marţi într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Ministrul Sorina Pintea să explice de ce, în loc să pună presiune pe propriul Guvern pentru a construi spitale decente, propune limitarea dreptului rezidenţilor de a pleca în străinătate. PSD să spună clar dacă legarea de glie devine politică de stat. Dacă această nouă abordare vine să înlocuiască incapacitatea de a pune în aplicare promisiunile din programul lor de guvernare. Azi mă văd cu peste 300 de români din diaspora şi le voi spune că viitorul lor este în ţară. Dar imediat ce prin vot punem altceva decât PSD la guvernare şi cu ajutorul lor”, a mai continuat Cioloș.

Citește și

Peste 36.000 de fapte de violență în familie într-un an. La Spitalul Universitar de Urgență București a fost deschis un centru pentru victimele…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata