Dacian Cioloş şi Dan Barna vor alerga la maratonul de la Sibiu, pentru susţinerea unor proiecte locale

118

Liderii Alianţei 2020 USR-PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, au anunţat, vineri, că s-au înscris la ediţia din acest a Maratonului Internaţional Sibiu, din 1 iunie, considerat cel mai mare eveniment filantropic de alergare din România, pentru a susţine două din cele 40 de proiecte propuse de sibieni.

"Vreau să vă spun că Alianţa USR-PLUS va participa la acest maraton. Aseară ne-am înscris şi eu şi Dacian Cioloş în acest maraton, alături de foarte mulţi dintre colegii noştri din ţară, alături de candidaţii la europarlamentare, mulţi dintre ei vor fi la ora aceea deja europarlamentari şi vom susţine toate cele 40 de proiecte înscrise în maraton", a precizat Dan Barna, vineri, la Sibiu, în cadrul unei întâlniri cu susţinătorii Alianţei.

Acesta a precizat că va susţine proiectul privind reconstrucţia Palatului Copiilor, pentru că în copilărie a participat acolo la cercuri de foto şi de ceramică, iar în prezent cei mici pot învăţa în acest loc cum să fie mai iscusiţi în viaţa de zi cu zi.

Potrivit organizatorilor maratonului, Palatul Copiilor Sibiu este nevoit să îşi schimbe locaţia, iar noul sediu are nevoie de lucrări ample de reabilitare pentru a-şi putea desfăşura activitatea în continuare. Prin participarea la Maratonul Internaţional Sibiu 2018, s-a reuşit strângerea fondurilor necesare înlocuirii instalaţiei electrice, iar prin ediţia din acest an se doreşte atragerea fondurile necesare înlocuirii instalaţiei de apă şi canalizare.

Dacian Cioloş a anunţat că va alerga, la Sibiu, pe distanţa de cinci kilometri, pentru susţinerea reabilitării unei cabane montane.

"Voi alerga şi eu la acest maraton distanţa de cinci kilometri, chiar dacă în ultima vreme nu am avut timpul suficient să mă antrenez, dar o să fac pentru asta, pentru că e un proiect care ne uneşte pentru nişte obiective care sunt în jurul nostru. Eu am ales să alerg pentru a susţine finanţarea…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata