Dâmboviţa: Deputatul Oana Vlăducă anunţă că pleacă din PSD şi trece la Pro România

Deputatul de Dâmboviţa Oana Vlăducă a anunţat, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că pleacă din PSD şi trece la Pro România.

Oana Vlăducă l-a criticat pe Liviu Dragnea şi a spus că a fost umilită de preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb. De asemenea, aceasta s-a declarat dezamăgită de modul în care senatorul Adrian Ţuţuianu a fost exclus din PSD.

''Sunt membră a Partidului Social Democrat de peste 20 de ani. Am aderat la un grup politic cu care m-am simţit compatibilă din punct de vedere al valorilor şi principiilor declarate (…). Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii şi-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast'', a scris Oana Vlăducă în postarea de pe Facebook.

Parlamentarul a adaugat că s-a gândit la parcursul pe care îl are de urmat şi a decis să se alăture partidului lui Victor Ponta, Pro România.

''Îi ştiu bine pe cei din echipa Pro România. Îl cunosc pe Adrian Ţuţuianu şi ştiu cât a muncit ca să facă din PSD Dâmboviţa una dintre organizaţiile de frunte la nivel naţional. I-am cunoscut, de-a lungul timpului, pe Victor Ponta, Nicu Bănicioiu, Sorin Cîmpeanu, Mihai Tudose şi Daniel Constantin. Toţi sunt prieteni ai judeţului Dâmboviţa şi l-au ajutat atunci când au avut puterea să o facă'', a afirmat Vlăducă.

Deputatul de Dâmboviţa l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, pe care îl acuză că face rău PSD-ului.

''Partidul Social Democrat a fost ocupat şi luat în posesie de un personaj care face mult rău partidului şi, prin extensie, ţării. Liviu Dragnea a pierdut orice busolă a moralităţii şi realităţii înconjurătoare şi funcţionează astăzi pe bază de teroare. El însuşi posedat de anumite spaime, îşi transferă lăcomia şi disperarea în gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de funcţionare a statului român. Din această…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata