Dan Barna și-a lansat candidatura în centrul Sibiului, în prezența a circa 1.000 de oameni

176

Candidatul USR-PLUS, Dan Barna și-a lansat, vineri seara, candidatura la Președinția României, în Piața Mică din Sibiu, în prezența a 1.000 de oameni, spunând că „este teribil de bine acasă” și exprimându-și speranța că discursul său electoral va avea succes în orașul din care provine. Printre prevederile din programul candidatului USR PLUS se află creșterea rolului Președintelui în ceea ce privește direcțiile majore de politici publice, dar și reformarea Consiliului Suprem de Apărare al Țării prin crearea unor structuri – expert permanente în cadrul Administrației Prezidențiale, care vor gestiona integrat comunitatea națională de informații.

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la Președinția României și-a lansat, vineri, candidatura în Piața Mică din Sibiu, în prezența a 1.000 de oameni spunând despre candidatura sa că „este încă un pas pe care Alianța USR-PLUS îl face înspre însănătoșirea României”.

„Cât de bine este să fii acasă! E un sentiment extraordinar! Ne uităm mereu la filme și îmi amintesc un film din copilărie cu o cântăreață de operă și avea succes în toată lumea și își punea întrebarea dacă va avea succes cînd va ajunge acasă. Exact asta mă întreb, dacă de data aceasta, acest discurs pe care l-am pregătit va avea succes și acasă, în fața voastră. Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit de aici din oraș, din județ, din județele din România. Este încă un pas pe care Alianța USR-PLUS îl face înspre însănătoșirea României. Pentru că noi suntem speranța, USR-PLUS este viitorul acestei țări”, a spus Barna.

El a mai spus că are foarte mare încredere în programul său de candidat la Președinția țării, pentru că lucrurile în România trebuie să se schimbe.

„Nu mai vreau să fim o țară de oameni resemnați, nu mai putem să spunem <așa e în România, la noi nu se poate, se poate în altă parte>. (…) Ne-am…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner