Dan Chișu are cancer de piele! Cum se tratează regizorul și sfatul pe care îl transmite tuturor

Dan Chişu a fost diagnosticat pentru a doua oară cu cancer de piele. Regizorul și producătorul român a vorbit deschis despre boala sa și despre primele simptome. Dan Chișu spune că este nevoit să folosească o cremă specială pentru a se proteja de razele soarelui. 

Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer de piele, a doua oară

Regizorul Dan Chișu a avut diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu cinci ani, iar acum se pare că boala a revenit. Nu este vorba despre o recidivă, ci cancerul este localizat în altă parte a organismului. Producătorul a vorbit foarte deschis despre lupta pe care o are cu această boală nemiloasă.

„La un moment dat am observat că după ce făceam baie, când mă ștergeam cu un prosop de bumbac, aspru, bun pentru un masaj, vedeam un semn de sângerare pe frunte. Mi s-a părut ciudat mai ales că nu avusesem vreun coș sau altceva. Un coș care s-a închis, apoi s-a deschis, apoi s-a transformat într-o pată mică, roșie, care din când în când sângera.”, a povestit Dan Chișu despre primele simptome ale bolii.

Care au fost primele simptome pe care le-a depistat Dan Chișu legat de cancerul de piele de care suferă. Sursa foto: cronicaromana.ro

Ce spune Dan Chișu despre boala de care suferă. Cum se apără de soare

Dan Chișu a povestit pentru Life că mereu a fost prieten bun cu soarele și ani de zile a copilărit în zona Dunării. Regizorul folosea cremă de protecție doar în prima săptămână, dar de când a fost diagnosticat prima dată cu cancer de piele folosește mereu o șapcă și o cremă specială care îi protejează pielea împotriva razelor soarelui. Dan Chișu a mai spus că în fiecare dimineață își analizează pielea să vadă dacă s-au produs schimbări.

„Acum, după al doilea diagnostic, aș zice că am mult mai mare grijă de mine, mă dau cu cremă de protecție și nu plec fără șapcă, iar dacă merg într-o zonă unde trebuie să rămân mai mult afară, la soare,…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata