Dăncilă fâlfâie tot felul de amenințări asupra parlamentarilor PSD

136

 Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că Viorica Dăncilă e disperată că moțiunea de cenzură ar putea trece și încearcă să „fâlfâie” tot felul de amenințări asupra parlamentarilor PSD în cazul în care aceștia vor vota moțiunea.

„Calculele sunt făcute, însă după cum vedeți fiecare pare să aibă calculul lui. Dacă stau și mă uit, o văd pe doamna Dăncilă foarte disperată, își face curaj singură și pe de altă parte din discursul pe care l-a ținut ieri încerca să fâlfâie tot felul de amenințări, să le spunem așa, care ar plana asupra parlamerntarilor PSD în cazul în care votează moțiunea, ceea ce dovedește că pentru un număr de parlamentari din PSD votarea moțiunii este o opțiune. Dincolo de faptul că în momentul de față raportul majoritate-opoziție s-a schimbat, adică în momentul de față opoziția este mai numeroasă, strcit dacă numărăăm voturile din opoziție, există și această intenție manifestă a unor parlamentari PSD care sunt conștiernți de faptul că guvernarea s-a epuizat, să voteze moțiunea de cenzură. Eu am convingerea că mâine (joi-n.r) moțiunea de cenzură va trece”, a declarat Tăriceanu, în Parlament.

El a adăugat că se bazează la moțiunea de cenzură pe susținerea a 20 de parlamentari ALDE, cei care au și semnat documentul.

„Sunt o serie, șapte foști colegi din ALDE, care nu mai sunt membrii ALDE, care au plecat și nu mă interesează ce fac, dar probabil că aceștia sunt cei la care se referă doamna Dăncilă. 20, toți cei care au semnat, da, sigur (că vot vota moțiunea-n.r)”, a subliniat Tăriceanu.

Fostul președinte al Senatului a afirmat că ALDE nu vrea la guvernare și nu ar avea de ce să facă o propunere de prim-ministru.

„Nu am discutat acest lucru cu colegii. O să vedem dacă e cazul să facem o propunere. Dar având în vedere că intenția noastră e de a nu intra la guv, nu văd de ce ALDE ar trebui să facă o…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner