Dăncilă, reacţie după respingerea Olguţei Vasilescu ca ministru: În coaliţie e o stare de iritare, „războiul intern” afectează imaginea României


Premierul Viorica Dăncilă a reacţionat,  joi, într-o intervenţie la Antena 3, faţă de respingerea de către preşedintele Klaus Iohannis a propunerii Olguţei Vasilescu pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Şefa Executivului spune că acest anunţ a creat „o stare de iritare” în coaliţia de guvernare, care va lua o decizie, în cel mai scurt timp.

Dăncilă a afirmat, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, că „Liviu Dragnea, şi Călin Popescu-Tăriceanu şi membrii PSD sunt foarte nemulţumiţi” de decizia şefului statului.

„Ştiu că în cadrul coaliţiei de guvernare este o mare nemulţumire şi o stare de iritare, pentru că toate aceste lucruri şi toate aceste motivaţii pe care le-a specificat preşedintele nu se pliază pe realitate şi este clar că este rea-voinţă. Vom avea şedinţă în coaliţia PSD-ALDE şi vom lua o decizie. Nu pot să spun care va fi decizia, pentru că este adevărat că şi Liviu Dragnea, şi Călin Popescu-Tăriceanu şi membrii PSD sunt foarte nemulţumiţi, pentru că tot ceea ce i se reproşează Olguţei Vasilescu sunt lucruri care nu sunt reale”, a afirmat Dăncilă.

Şefa Executivului a subliniat că desemnarea unui ministru este o „oportunitate care revine premierului”.

„Ceea ce i se reproşează doamnei Olguţa Vasilescu mi se pare incredibil. Lipsă de experienţă la Olguţa Vasilescu? Haideţi să fim serioşi! A fost primar, a avut nu ştiu câte mandate de deputat, a fost acceptată ca ministru tot de domnul preşedinte Klaus Iohannis. De ce o dată eşti bun şi pe urmă nu eşti bun? Sunt lucruri care efectiv se bat cap în cap şi conduc la ideea de rea-credinţă şi la dorinţa de a boicota în continuare activitatea…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata