Dăncilă va participa la festivităţile de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, dar e posibil să nu meargă la recepţia de la Cotroceni

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că va participa la festivităţile organizate pe data de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, dar a spus că este posibil să nu ia parte la recepţia de la Palatul Cotroceni.

"Da, am primit invitaţie. Voi participa la evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie. Este an centenar şi cred că prin această participare arăt respectul faţă de 100 de ani de la Marea Unire şi cred că e important ca la acest eveniment să particip. (…) După cum aţi putut observa, atunci când am fost invitată (la recepţia de la Palatul Cotroceni – n.r.) am participat. Nu pot să spun anul acesta, pentru că s-ar putea ca de la evenimentul de la Bucureşti să merg în altă parte, să încerc să merg în mai multe locuri, de aceea nu vă pot da un răspuns exact", a arătat ea, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu ştie dacă a primit sau nu invitaţie pentru recepţie şi pentru ceremonia de la Arcul de Triumf. AGERPRES/(A – autor: Irinela Vişan, editor: Claudia Stănescu, imagine: Marian Vlăduț, Redactor video: Alberta Forgiarini, Grafician: Ioana Matei, editor online: Irina Giurgiu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata