Daniel Suciu: Cazinoul din Constanţa va fi reabilitat; sunt extrem de încăpăţânat ca şi acest obiectiv să fie realizat

0 94

Viceprim-ministrul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat miercuri, la Techirghiol, că pe 25 martie se întruneşte pentru a treia oară comitetul tehnico-economic referitor la reabilitarea Cazinoului de pe faleza municipiului Constanţa, el adăugând că acest obiectiv va fi dus până la capăt.

"În 25 martie, luni, intră la avizare, începe comitetul tehnico-economic, a treia tură a indicatorilor economici pentru acest obiectiv. După ziua de 25 martie intră în avizare interministerială, urmează hotărârea de guvern şi după aceea, în cel mai scurt timp, după hotărârea de guvern, tot ceea ce decurge de aici. Nu îmi cereţi vă rog din suflet un termen pentru că atât de multe lucruri s-au spus despre Cazinoul de la Constanţa şi despre reabilitarea lui …. Ne-am asumat, şi cred că trebuie să ne asumăm cu toţii ca acest obiectiv să fie finanţat şi reabilitat, şi aşa cum încep colegii mei din ţară să mă cunoască, vă asigur că sunt extrem de persuasiv şi de încăpăţânat ca şi acest obiectiv să fie dus la capăt", a declarat Daniel Suciu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, prin modificarea Legii achiziţiilor publice, reabilitarea Cazinoului nu va mai putea fi stopată de eventuale contestaţii privind licitaţiile pentru demararea lucrărilor.

"Da, va fi reabilitat. (…) S-a schimbat şi se va mai schimba Legea achiziţiilor, pentru că atât de multe proiecte majore s-au blocat din cauza acestor contestaţii, contestatari de profesie, încât am modificat. Şi nu, nu ne vor opri eventualele contestaţii, dar depinde exact de ce componente discutăm. (…) Marţi, când vin iar la Constanţa, sper să vă dau şi o veste de încă o etapă parcursă după CT-ul de luni", a spus viceprim-ministrul.

În urmă cu o lună, primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat că se pregăteşte a patra licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x