De ce a divorțat Irina Rimes! Artista a plâns la TV din cauza fostului soț

Până la vârsta de 27 de ani, Irina Rimes a trăit și a simțit cât pentru 10 vieți. De altfel, aproape toate piesele sale, care ajung imediat la sufletele oamenilor, sunt inspirate din perioada tumultoasă a vieții sale. Talentata cântăreață de peste Prut a fost căsătorită, însă, mariajul cu Andi Bănică nu a durat prea mult. Motivul care a dus la separarea celor doi este unul extrem de dureros. Artista a ținut mult timp secretă căsătoria , dar și divorțul.

Irina Rimes a fost înşelată de fostul soţ cu o rusoaică din Chişinău, pe care o cheamă Nica. Când a aflat de idila fostului partener, vedeta a suferit enorm. Rareori vorbește despre acest capitol din viața ei când a plâns enorm. Iar seara trecută, jurata de la “Vocea României” a izbucnit în lacrimi în direct, la TV.

Motivul pentru care Irina Rimes a divorțat Irina Rimes

Potrivit unor surse, Andi Bănică și amanta, o contabilă rusoaică, s-au cunoscut în ianuarie 2017. El și Nica și-au început povestea de iubire și toate au mers bine până când amanta a rămas însărcinată. Atunci, bărbatul a pus punct relație, spunându-i că nu o iubește și că nu și dorește un copil. La scurt timp după acest moment, amanta a fost implicată într-un accident și a pierdut sarcina. După ce a aflat de incident, Andi Bănică a decis să reia relația, provocând și divorțul de Irina Rimes, care nu a mai suportat situația.

Povestea dintre fostului soț al Irinei Rimes cu Nica a fost umbrită din nou de probleme. Toate astea după ce ea a rămas însărcinată pentru a doua oară: de data asta cu gemeni. Andi Bănică a decis să o părăsească din nou pe femeie

“La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el,…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata