De ce întârzie răspunsul în cazul azilului politic pentru Elena Udrea și Alina Bica. Dezvăluirea avocatului

Vanessa Leandro, cea care o reprezintă pe Elena Udrea în fața legii în Costa Rica, a explicat de ce fostul ministru și Alina Bica nu au primit răspunsul pentru acordarea statului de refugiat. Într-un interviu acordat postului România TV, reprezentantul ”fostei blonde de la Cotroceni” a explicat că sistemul este dat peste cap de nenumăratele solicitări de refugiați, motiv pentru care se întârzie documentul clarificării statutului celor două.

„Sistemul este total dat peste cap din cauza multiplelor solicitărilor de refugiați din partea cetățenilor venezueleni și celor din Nicaragua, care pot fi motivul pentru care se întârzie documentul.

Răspunsul în cazul azilului politic pentru Elena Udrea și Alina Bica întârzie pentru că sistemul e dat peste cap

Cu toate acestea, doamnele Bica și Udrea se bucură în continuare de protecție și continuă să creadă în sistemul din Costa Rica și așteaptă un răspuns pozitiv. Având în vedere că s-a împlinit un an, este nevoie doar de o reînnoire a documentelor și nu o să fie nicio problemă.

Vanessa Leandro, cea care o reprezintă pe Elena Udrea în fața legii în Costa Rica, a explicat de ce fostul ministru și Alina Bica nu au primit răspunsul

S-au prezentat multiple solicitări prin care cerem să beneficieze de tratament extraordinar”, a explicat Vanessa Leandro. Cu toate acestea, urmează o perioadă frumoasă pentru Elena Udrea.

De ce întârzie răspunsul în cazul azilului politic pentru Elena Udrea și Alina Bica. Dezvăluirea avocatuluiReprezentantul Elenei Udrea a explicat că sistemul este dat peste cap de solicitările refugiaților

Imediat vine Ziua Îndrăgostiților, zi pe care o va petrece alături de logodnicul ei, Adrian Alexandrov. Conform informațiilor din presă, cei doi se pregătesc pentru un moment romantic. Aceștia vor petrece ziua dedicată iubirii înn Costa Rica. De altfel, de când blondina a fost eliberată, încearcă să se bucure din ce în ce mai mult de fetița sa, Eva Maria, și de familie.

Articolul De ce întârzie răspunsul în cazul azilului…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata