De la 1 decembrie, compania De la data de 1 decembtieBlue Air va opera zboruri pe ruta Bucureşti Otopeni – Londra Heathr

0 1

De la data de 1 decembrie 2020, compania aerieană română Blue Air lansează zboruri directe între Bucureşti Otopeni şi Londra Heathrow, la tarife ce pornesc de la 29,99 de euro/segment, cu taxe incluse, potrivit unui comunicat al companiei, transmis vineri AGERPRES.

Prin inaugurarea acestei noi rute, compania aeriană va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind cinci servicii pe săptămână în cadrul Orarului de Iarnă 20/21, respectiv 11 zboruri/săptămână în Orarul de Vară 2021.

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm zborurile directe Blue Air între Bucureşti şi Londra Heathrow, cel mai mare aeroport din Regatul Unit şi unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa şi din lume, atât din punct de vedere al numărului de pasageri, cât şi din punct de vedere al reţelei de conexiuni oferite. Lansarea acestei rute stabileşte o nouă etapă esenţială în strategia de dezvoltare a reţelei Blue Air şi confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost şi de a le pune la dispoziţie opţiuni de călătorie suplimentare la un preţ accesibil. Heathrow nu este doar alegerea preferată şi cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă şi unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei. Blue Air intenţionează să se asocieze cu mai mulţi transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăţi opţiunile de conectivitate pentru clienţii români din întreaga lume”, a declarat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Astfel este cea mai mare companie aeriană românească în funcţie de numărul de pasageri transportaţi. Compania operează avioane tip Boeing 737,

Compania Blue Air este certificat IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x