Decizia luată de RCS-RDS.

RCS-RDS a venit cu vești importante pentru clienți. Conform informațiilor apărute de curând, schimbarea va avea loc de la 8 martie iar toți abonații la aceste servicii urmează să fie vizați.

Intră în vigoare de la 8 martie! Decizia luată de RCS-RDS. Toți clienții trebuie să știe

Este vorba despre serviciul HBO GO, care va fi scos din grila de programe oferite prin intermediul serviciului de streaming Digi Online. Schimbarea va avea loc din data de 8 martie 2022, conform informațiilor apărute de curând.

În această situaţie, aplicațiile HBO GO vor fi înlocuite de către HBO Max pe orice dispozitiv. De asemenea, abonații HBO prin Digi RCS-RDS vor avea acces gratuit în continuare la serviciul de streaming.

HBO Max va fi contra cost numai pentru cei care nu sunt abonați la acest serviciu prin intermediul televiziunii clasice. Abonamentul lunar pentru noua platformă va costa 4.99 euro/lună iar cei care se vor abona în intervalul 8-31 martie vor beneficia de un preț mai bun, respectiv 3.30 euro/lună.

HBO Max se lansează în România pe 8 martie

Serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în 15 țări europene pe 8 martie, printre care România, Polonia și Portugalia. Aşadar, platforma este disponibilă în 61 de țări și teritorii din Europa și America. A intrat în Europa în luna octombrie, prin lansarea în țările nordice și Spania, cu o serie de oferte promoționale pentru a atrage clienți Netflix și Disney.

De asemenea, abonamentul lunar pentru HBO Max este de 4,99 de euro pe lună, iar cei care se înscriu până la sfârşitul  lunii martie vor avea o reducere de 33%, adică vor plăti 3,30 euro pe lună. Reducerea se va aplica pe toată durata păstrării abonamentului, chiar dacă prețul întreg se va modifica. Tot 3,99 pe lună vor plăti și cei care au deja HBO GO:

“Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul HBO GO va deveni cont HBO Max. Canalele TV HBO vor putea fi urmărite și după lansarea HBO Max”, precizează compania.

Serviciul include acces la filmele Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și altele. Anumite titluri vor fi disponibile în 4K.

Sursa: capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata