Deputat PSD: Să scăpăm de acei oameni care au stat în partid având numai și numai interese proprii

159

PSD trebuie să scape de acei oameni care au stat în partid având numai și numai interese proprii, susține deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj. Acesta spune că au fost momente mai complicate ca acesta, dar din care PSD a ieșit mult mai puternic.

„Sigur că va fi o analiză în partid, pentru că este și momentul în care trebuie să scăpăm de toți acei oameni care au stat în partid având numai și numai interese proprii sau alte și alte direcții, care nu au făcut, până la urmă, politica partidului. E firesc să eliminăm toate acele persoane duplicitare sau acei trădători și s-a văzut că au fost câteva cazuri. Cel puțin un caz destul de șocant, ca un lider al organizației de tineret să voteze împotriva propriului partid, un act de, nu aș putea să spun de trădare, cred că l-aș alinta pe domnul ex-președinte al TSD, un lucru care a șocat pe marea majoritate a membrilor de partid, dar mai ales au venit reacții extrem de dure din partea tineretului social-democrat”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Potrivit acestuia, au fost și foarte multe persoane care, de-a lungul timpului, au fost sprijinite de PSD și care atunci când partidul a avut nevoie de sprijinul lor au întors spatele partidului, „dar este singura modalitate în care electoratul din zonele din care provin fiecare dintre ei poate să vadă și poate să taxeze în viitor”.

Weber susține că succesul moțiunii nu l-a surprins: „Erau cele două scenarii posibile: să treacă sau să nu treacă. Deci ne așteptam, nu ne-a luat prin surprindere acest lucru. Este un moment nu tocmai plăcut prin care trece partidul, dar nu este singurul, au fost momente și mai complicate și mai grele, dar din care am ieșit mult mai puternici și mai uniți. Plecăm de la guvernare chiar cu capul sus, neavând nimic de a ne reproșa, pentru că am făcut tot ceea ce a ținut de noi, pentru a asigura bunăstare…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner