Deputat USR: Bugetul pe 2019 va fi aprobat pe 31 ianuarie. Când începe sesiunea parlamentară


Bugetul pe 2019 va fi adoptat în ultima zi a lui ianuarie, a anunțat deputatul USR Iulian Bulai. Acesta a avansat și data la care va începe sesiunea parlamentară, 4 februarie și care este cu trei zile mai târziu față de data anunțată inițial.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de către Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, Iulian Bulai, care a precizat că a discutat asta cu vicepreședintele Camerei, Florin Iordache. Sesiunea parlamentară urmează să înceapă pe 4 februarie iar o zi mai târziu încep dezbaterile pe legea bugetului, a anunțat deputatul USR, potrivit hotnews.ro.

„În final vom avea date clare despre bugetul țării pe anul 2019.

În calitate de secretar al Camerei Deputaților tocmai am încheiat o discuție telefonică cu președintele delegat al Camerei Deputaților, Florin Iordache. De reținut:

Cel târziu joi, 31 ianuarie, guvernul va adopta bugetul pe anul 2019.

Luni, 4 februarie începe sesiunea parlamentară de primăvara. Nu vineri 1 februarie așa cum se specula, și cum trebuia să înceapă de drept.

Marți. 5 februarie vor începe dezbaterile pe legea bugetului anului 2019.

Vă țin la curent!”, a scris Bulai pe Facebook.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale din 16 ianuarie, România nu are încă buget pentru 2019 „exclusiv din cauza incapacității Guvernului de a concepe, până în prezent, un proiect de buget sustenabil”.

Citește și: UPDATE. Convenţia Naţională a PLUS s-a reunit la Romexpo. Dacian Cioloş devine preşedintele noii formaţiuni politice

 

Post-ul Deputat USR: Bugetul pe 2019 va fi aprobat pe 31 ianuarie. Când începe sesiunea parlamentară apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata