Deputatul Octavian Petric și-a dat demisia din PSD şi pleacă la partidul lui Victor Ponta

Deputatul social-democrat de Satu Mare, Octavian Petric, a anunțat, duminică, pe contul de Facebook, că și-a dat demisia din partidul din care făcea parte de 23 de ani. 

Octavian Petric a explicat pe rețeaua de socializare motivele pentru care a decis să plece din PSD, anunțând că își va depune, luni, adeziunea în partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Redăm integral mesajul scris de Octavian Petric pe contul său de Facebook: 

Dragi sătmăreni și prieteni,

S-au împlinit 23 de ani de când am intrat în politică și în Partidul Social Democrat, dar am decis azi să mă despart de drumul pe care a luat-o partidul. Nu mă mai regăsesc în PSD, un partid care nu mai reprezintă interesele românilor și în care nu mai sunt respectate principiile și valorile în care cred.

În urmă cu 23 de ani am intrat în PSD din dorința de a contribui prin expertiza pe care am acumulat-o în mediul privat la dezvoltarea județului Satu Mare, considerând că toți românii au dreptul la o viață mai bună. Am activat inițial ca simplu membru, am fost apoi 4 mandate consilier județean, iar acum sunt la al doilea mandat de deputat. Am contribuit alături de colegii mei la câștigarea mai multor runde de alegeri și am condus interimar organizația județeană în perioada alegerilor locale din 2016, când am obținut cele mai bune rezultate pe care partidul le-a avut în județul Satu Mare. Am încercat de fiecare data să-mi onorez promisiunile făcute și să fac mai mult decât atât.
Au fost ani frumoși, în care am cunoscut și am legat prietenii alături de colegi minunați, cu care am fost o echipă la bine și la greu, și atunci când am câștigat alegerile, și atunci când le-am pierdut.

Au fost ani în care guvernările PSD și liderii…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata