Deputatul Ovidiu Ganț, după adoptarea moțiunii: E un lucru bun, însă nu va fi ușor

150

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganț, a declarat, joi, după ce moțiunea de cenzură a trecut. că este un lucru bun „că s-a pus capăt acestei guvernări catastrofale”, dar consideră că nu va fi ușor de acum înainte. „Sunt multe partide în Opoziție, va fi o muncă complicată de decelat o majoritate”, spune Ganț.

Deputatul din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) a declarat, joi, pentru MEDIAFAC, că e „un lucru bun” faptul că a picat Guvernul, dar că nu va fi ușor nici de acum înainte, pentru că sunt multe partide în Opoziție și trebuie găsită o formulă care să asigure majoritatea.

„E un lucru bun că s-a pus capăt acestei guvernări catastrofale pentru țară, însă nu va fi ușor. Sunt multe partide în Opoziție, va fi o muncă complicată de decelat o majoritate, important e, însă, că s-a pus capăt acestei stări haotice induse de Guvernul Dăncilă și nu pot decât să sper că viitorul guvern de tranziție până la alegerile parlamentare la termen va gestiona situația extrem de gravă în care se află România, dacă stăm să ne uităm mai ales la banii țării, care au fost prăduiți, datoria publică a explodat, deficitul de cont curent e imens și deficitul consolidat, dacă ne uităm la el corect, arată foarte rău. E o mare responsabilitate pentru viitorul guvern”, a spus Ganț.

Potrivit deputatului minorității germane, următorul guvern va fi susținut „în demersul de administrare a României până la viitoarele alegeri, cu speranța că vom putea stabiliza situația economico-financiară a țării”.

Întrebat ce părere are despre varianta expusă de liderul PNL, aceea că propunerea cu care va merge la președintele României pentru funcția de premier este Ludovic Orban, președintele partidului, Ganț crede că „e un gest de responsabilitate”.

„E un gest de responsabilitate politică asumată, în sensul că deși e evident că nu are o majoritate în acest moment,…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner